Yhteispalvelupiste

Kaupungintalon yhteispalvelupiste on avoinna tämän tiedotteen alla mainittuina aikoina.

Muina aikoina tapahtuva asiointi, pyydämme ottamaan yhteyttä asiakaspalvelijaasi tai sopimaan ennakkoon tapaamisen ajanvarauksella. Palvelumme toimivat myös puhelimitse, postitse sekä sähköpostitse.

Toimistomme ulkopuolella on myös postilaatikot, (kylänpuoleinen pääty) joihin voi jättää meille osoitetun postin, tai tarvittaessa muut sovitusti palautettavat asiat toimistomme ollessa suljettuna.

Yhteispalvelupisteessä on tarjolla kaupungin palvelujen lisäksi Työ- ja elinkeinotoimiston avustavaa asiakaspalvelua.
 
Yhteispalvelupisteessä hoidetaan lähinnä asioiden vireillepanoon ja neuvontaan liittyviä asiakaspalvelutehtäviä. TE-palvelua koskevissa palveluissa päätökset tehdään aina TE-toimistossa. Yhteispalvelupisteessä saa avustavaa asiakaspalvelua: mm. esitteiden ja lomakkeiden jakelua, alkuneuvontaa, hakemusten vastaanottoa ja opastusta sähköisten verkkopalveluiden käyttöön.
 
Yhteispalvelupisteestä löytyy internet-yhteydellä ja sähköisellä henkilökortin lukijalla varustettu asiakaspääte. Päätteen avulla on mahdollista etsiä tietoa esimerkiksi avoimista työpaikoista ja ilmoittautua työnhakijaksi.
 
Etäpalvelulla tarkoitetaan viranomaispalvelua videoneuvottelulaitteiden tai työasemien videoneuvotteluohjelmistojen välityksellä. Asiakas voi yhteispalvelupisteessä asioida toisella paikkakunnalla olevan TE-toimiston viranomaisen kanssa video-yhteydellä, jos videoneuvotteluaika on etukäteen viranomaisen ja asiakkaan kesken sovittu.
 
Yhteispalvelupisteen aukioloaikaa voidaan kaupunginhallituksen tekemän päätöksen mukaan tilapäisesti muuttaa vuosilomien, muiden poissaolojen, tietoteknisten syiden tai muiden pakottavien syiden johdosta.
 
Poikkeavista aukioloajoista ilmoitetaan kaupungin www-sivujen etusivulla kohdassa 'Ajankohtaista'.
 
 
Yhteispalvelupiste sijaitsee kaupungintalolla (heti pääoven jälkeen vasemmalla) ja se on avoinna (arkipäivisin) seuraavasti:
 
PäiväAvoinna
Ma-Ke ja Peklo 9.00-11.00 ja 12.00-15.00
Toklo 8.00-15.30