Olet täällä

Yhteispalvelupiste

Kaupungintalo on suljettuna ajalla 2.2.-28.2.2021. Sulun aikana kaupungintalolla voi asioida ajanvarauksella. Puhelimitse, postitse ja sähköpostitse palvelua annetaan normaalisti. Kokoustiloja ei anneta ulkopuolisten käyttöön.

Pääoven ulkopuolelle asennetaan postilaatikot, joista saa työnhakukaavakkeita ja toiseen voi tarvittaessa palauttaa.

Yhteispalvelupisteessä on tarjolla kaupungin palvelujen lisäksi Työ- ja elinkeinotoimiston avustavaa asiakaspalvelua. 
 
Yhteispalvelupisteessä hoidetaan lähinnä asioiden vireillepanoon ja neuvontaan liittyviä asiakaspalvelutehtäviä; päätökset tehdään aina TE-toimistossa. Yhteispalvelupisteessä saa avustavaa asiakaspalvelua: mm. esitteiden ja lomakkeiden jakelua, alkuneuvontaa, hakemusten vastaanottoa ja opastusta sähköisten verkkopalveluiden käyttöön.
 
Yhteispalvelupisteestä löytyy internet-yhteydellä ja sähköisellä henkilökortin lukijalla varustettu asiakaspääte. Päätteen avulla on mahdollista etsiä tietoa esimerkiksi avoimista työpaikoista ja ilmoittautua työnhakijaksi.
 
Etäpalvelulla tarkoitetaan viranomaispalvelua videoneuvottelulaitteiden tai työasemien videoneuvotteluohjelmistojen välityksellä.
Asiakas voi yhteispalvelupisteessä asioida toisella paikkakunnalla olevan TE-toimiston viranomaisen kanssa videoitse, jos videoneuvotteluaika on etukäteen viranomaisen ja asiakkaan kesken sovittu.
 
Yhteispalvelupisteen aukioloaikaa voidaan kaupunginhallituksen tekemän päätöksen mukaan tilapäisesti muuttaa vuosilomien, muiden poissaolojen, tietoteknisten syiden tai muiden pakottavien syiden johdosta.
 
Poikkeavista aukioloajoista ilmoitetaan kaupungin www-sivujen etusivulla kohdassa "Ajankohtaista".
 
 
Yhteispalvelupiste sijaitsee kaupungintalolla (heti pääoven jälkeen vasemmalla) ja se on avoinna (arkipäivisin) seuraavasti:
MA-KE & PE klo 09.00-11.00 sekä klo 12.00-15.00
ja TO klo 08.00-15.30