Ajankohtaista

KANSAINVÄLINEN KAHVILA

Kansainvälinen kahvila on tarkoitettu eri maista ja kulttuureista tuleville ihmisille. Kahvilassa voi tutustua eri kulttuureihin, oppia suomen kieltä ja saada uusia ystäviä! Tervetuloa yksin tai yhdessä, kaikenikäiset!

Kansainvälinen kahvila: Kohtaamispaikka, Potilaspolku 2, torstaisin kerran kuussa klo 15-17.

Kahvilatoiminta on osa Yhdenvertainen Oulu2026-hanketta. Hanke tukee kuntien ja kolmannen sektorin kulttuuritoimijoita toteuttamaan kulttuuripalveluja yhdenvertaisesti sekä vähemmistöryhmiä osallistumaan vahvemmin suunnitteluun ja toteutukseen.
oulu2026.eu/yhdenvertainenoulu2026/
 

KIRJASTON TAMMIKUUN NÄYTTELY

Me osaamme. Jokilatvan opiston taideryhmän töitä,
tekijöinä Kaislarannan asukkaat. Esillä 30.1.2024 saakka.
Avoinna ma - to klo 10.00 - 19.00, pe klo 10.00 - 16.00
 

VAPAITA NÄYTTELYAIKOJA

Kirjaston näyttelytilassa elo-joulukuussa 2024. Tila on ilmainen. 
Lisätietoja
 

KIHUT 12.-13.7.2024


MOSAIIKKITEOS 

Pyhäjärven uimahallissa on kaupungin uusin julkinen taideteos! 
Kyseessä on Kulttuurikenno -hankkeen avulla tehty yhteisötaideteos, joka sijoitettiin kävijöiden iloksi Pyhäjärven uimahallin lastenaltaan puoleiselle päätyseinälle. Kaupunkilaiset saivat äänestää kahdesta luonnoksesta suosikkiaan ja eniten ääniä sai Ulpukka.
Luonnos on taiteilijoiden Jenny Grönholmin ja Jass Kaselaanin käsialaa.

Taidepilotti "Osiensa Summa" on osa Kulttuurikenno – Yhteistyötä ja vaikuttavuutta kulttuuripalveluihin -hanketta. Se edistää kuntien kulttuuritoimintaa, kuntien kulttuuritoiminnasta annetun lain tavoitteiden toteutumista ja erityisesti lain alueellista kehittämistehtävää maakunnan alueella. Hanketta rahoittaa opetus- ja kulttuuriministeriö.
Lisää Kulttuurikenno -hankkeesta
 

HOIVAMUUSIKKO

JääskeläMusic Oy toteuttaa hoivamusiikkitoimintaa kotihoidossa, päivätoiminnassa ja vuodeosastolla. Hoivamusiikkitoiminta on asiakkaille, jotka eivät enää pysty itsenäisesti osallistumaan paikkakunnan kulttuuritarjontaan. Hoivamusiikki on musiikillista hoivaa ja huolenpitoa. Musiikkituokiot sisältävät osallistavaa musiikkia laulamisesta ja soittamisesta musiikkijumppaan. Samalla kuunnellaan ja toteutetaan asiakkaiden musiikkitoiveita ja tämä saattaa herättää muistoja vuosikymmentenkin takaa.
 

POHJOIS-POHJANMAAN KULTTUURISTRATEGIA

Tutustu lisää

Lisätietoja ja yhteydenotot: 
Kulttuurituottaja Leena Mulari puh. 044-445 7606
leena.mulari(at)pyhajarvi.fi