Pyhäjärven liikuntapalvelujen ohjatut ryhmät

Liikuntapalveluiden ryhmäliikunta on jäänyt kesätauolle. Ilmoittautuminen syksyn ryhmiin käynnistyy jälleen elokuussa.

Tule sinäkin mukaan laadukkaille ryhmäliikuntatunneillemme. Käytössämme on liikuntapalveluiden kausilippu, joka oikeuttaa osallistumaan kaikkiin ohjausryhmiin. Kausilipun (40,00 €) voit maksaa ilmoittautumisen yhteydessä verkkomaksulla. Liikunta- ja kulttuuriedulla maksettaessa suoritus Pyhäjärven uimahalliin. Ikäihmiset liikkuvat ryhmissämme voimassa olevalla liikuntapassilla, alle 18-vuotiaat ja toisen asteen opiskelijat maksutta. Katso tuntikuvaukset alapuolelta ja ilmoittaudu mukaan sähköisellä lomakkeella. Huom. ikäihmiset voivat ilmoittautua myös puhelimitse 044-445 7640.

Ryhmäliikuntatunneille pääset ilmoittautumaan TÄSTÄ. 


MAANANTAISIN

Kahvakuulatreeni, Ikosen koulun liikuntasali.

Kahvakuulatreeni on suunnattu sinulle, joka haluat hoitaa kuntoasi monipuolisesti kahvakuulan avulla. Tunnin päätteeksi treenaamme aina keskivartalon tehostetusti. Tähän ryhmään uskallat saapua, vaikka sinulla ei olisikaan aiempaa kuntoilutaustaa. Mukaasi tarvitset oman jumppapatjan. Kuulan saat käyttöösi paikan päältä.

Kehonhuolto ja liikkuvuus, Ikosen koulun liikuntasali.

Tunnilla yhdistyvät sekä dynaamiset venyttely- ja liikkuvuusharjoitukset että passiivinen venyttely. Käymme lävitse koko kehon sen jokaisessa luonnollisessa liikesuunnassa kiertäen, taivuttaen, koukistaen ja ojentaen. Työskentelemme tunnilla pääosin lattialla. Mukaan tarvitset oman jumppapatjan.

TIISTAISIN

Voimakkaasti 1, uimahallin kuntosali.

Voimakkaasti -ryhmä on ikäihmisten (65+) oma lihaskuntoharjoitus, joka on suunnattu sekä aloitteleville että kokeneemmillekin harjoittelijoille. Tunti toteutetaan kiertoharjoitteluperiaatteella, joka kehittää sekä aerobista kuntoa että lihasvoimaa. Tunnin aikana käydään tehokkaasti läpi kaikki kehon lihasryhmät.

Vesitreeni, uimahallin allastila

Vesitreeni on tehokas kuntoilutunti uima-altaan matalassa päädyssä välineillä ja ilman. Vesi on ihanteellinen elementti kunnon kohotukseen, stressin purkuun sekä rentoutumiseen ja virkistäytymiseen.

KESKIVIIKKOISIN

Tempotreenit, Keskuskoulun liikuntasali

Tempotreenit on liikuntapalveluiden tehokkain tunti, jossa vuoroviikoin vaihtelevat toiminnallisen harjoittelun tunti Work Out ja Tabata HIIT. Tabata HIIT (High Intensity Interval Training) on omalla kehonpainolla toteutettava intervalliharjoitus, jossa vuorottelevat 20 sekunnin työjaksot ja 10 sekunnin palautukset. HIIT -treeni saa aikaan elimistössä eräänlaisen aineenvaihdunnallisen 'järkytyksen', minkä vuoksi elimistö polttaa kaloreita kohonneella teholla jopa 48-72 tuntia harjoituksen jälkeen.

Work Out -toiminnallinen harjoittelu on koko vartalon tehotunti, jossa haastamme kehoa toiminnallisen harjoittelun välineillä. Käytössämme on laadukas kattaus välineitä (lekat, renkaat, voimasäkit, -köydet, -pallot, Trx-välineistö ym.), joilla haastamme sinut voiman, tasapainon, koordinaation ja kestävyyden osa-alueilla.


TORSTAISIN

Voimakkaasti 2, Uimahallin kuntosali.

Voimakkaasti -ryhmä on ikäihmisten (65+) oma ohjattu kuntosalitunti, joka on suunnattu sekä aloitteleville että kokeneemmillekin harjoittelijoille. Tunti toteutetaan kiertoharjoitteluperiaatteella, joka kehittää sekä aerobista kuntoa että lihasvoimaa. Tunnin aikana käydään tehokkaasti läpi kaikki kehon lihasryhmät.

Kuntosalicircuit, Uimahallin kuntosali.

Kuntosalicircuit on ohjattu kiertoharjoitus kuntosalilla, joka kehittää sekä aerobista kuntoa että lihaskestävyyttä. Tunnin aikana käydään tehokkaasti läpi kaikki lihasryhmät. Tunti soveltuu niin aloittelijoille kuin aktiiviliikkujille. 
 

PERJANTAISIN

Liikuntaryhmä 60+, Ikosen koulun liikuntasali.
 
Liikuntaryhmä 60+ on ikäihmisten oma hyvänolon lihaskuntoharjoitus. Mukaan jumpalle ovat tervetulleita kaikki 60-vuotta täyttäneet kuntalaiset kuntoon katsomatta. Mukaan tarvitset oman jumppapatjan.

Yhteystiedot

Pyhäjärven liikuntapalvelut
Asematie 4, 86800 Pyhäsalmi
 
vapaa-aikapäällikkö
Marko Pehkonen
p. 044 445 7640
marko.pehkonen(at)pyhajarvi.fi