Olet täällä

Nuorisopalvelut

Nuorisopalveluiden toiminta-ajatuksena on luoda erilaisin toimenpitein edellytykset nuorten elämäntilanteen edistämiseksi.
Tavoitteena on yhteistyöverkoston avulla antaa toimiva ja virikkeellinen kasvuympäristö Pyhäjärven nuorille.
 
Leirit, retket, tapahtumat 
Leirien, retkien ja tapahtumien tarkoituksena on tarjota nuorille elämyksellisiä kokemuksia eri harrastusmuodoissa, sekä tutustua uusiin ihmisiin uusissa ympäristöissä. Pyrimme toteuttamaan toimintaa nuorten toiveiden ja ajatuksien pohjalta.
 
Nuorisopalveluiden järjestämistä tapahtumista saat tietoa mm. somessa ja kaupungin tapahtumakalenterista: https://www.pyhajarvi.fi/tapahtumat-nuoret


Järjestötoiminta
Pyhäjärvellä on paljon erilaisia järjestöjä, jotka tarjoavat nuorille monenlaisia 
harrastusmahdollisuuksia. Järjestöjen kautta voi vaikuttaa myös yhteiskunnallisesti.
 
Verkkonuorisotyö
Olemme ottaneet käyttöön poikkeustilanteen myötä tehostetun verkkonuorisotyön. Meillä on nyt myös Facebookin ja Instagramin lisäksi käytössä Discord. Discord on sovellus, jossa nuorella on mahdollisuus kirjoittaa tai puhua anonyymisti nuorisotyöntekijöiden kanssa. Sovelluksessa on mahdollisuus myös yksityisviesteihin. Pyhäjärven nuorisopalveluiden Discord palvelimella on eri "huoneita", kuten esimerkiksi virtuaalinen nuorisotila eli Nuokkari. Nuorisotyöntekijöinä sovelluksessa toimivat tutut nuoriso-ohjaajat Marika ja Satu sekä etsivä nuorisotyöntekijä Mira. 
 
Ilmoitamme muutoksista some-kanavillamme.
 
Discord: Pyhäjärven nuorisopalvelut#0165
 
Yhteystiedot
 
Nuorisotoimisto 
Asematie 4, 86800 Pyhäsalmi 
 
vastaava vapaa-ajanohjaaja 
Juha Aho 
p. 044 4457 605 
 
nuoriso-ohjaaja
Marika Tavasti
p. 044 4457 643
 
nuoriso-ohjaaja 
Satu Tikka
p. 044 4457 667