Olet täällä

Pyhäjärven liikuntapalvelujen ohjatut ryhmät

LASTEN LIIKUNTALEIKIT KOKOONTUVAT NORMAALISTI, MUTTA AIKUISLIIKUNNAN RYHMÄT PYSYVÄT SULJETTUINA KORONASUOSITUSTEN MUKAISESTI.

Hei!

Pyhäjärven liikuntapalvelut tarjoaa monipuolisen kattauksen ohjattua toimintaa niin lapsille, nuorille, aikuisille kuin ikäihmisillekin. Pyrimme minimoimaan tartuntariskit, joten kaikkiin ryhmiin on muistettava ilmoittautua ennakkoon varmistaakseen paikan ryhmässä. Ilmoittautua voit puhelimitse maanantaista 24.8.2020 klo 12.00 alkaen puh. 044-445 7640. Paikkoja on rajoitetusti! Kaikki ryhmät ovat osallistujille maksuttomia (poissulkien vesijumpat). Alapuolelta voit selailla alkavat ryhmät tuntikuvauksineen.

Nähdään paikan päällä!

liikuntaterveisin

Marko Pehkonen
Pyhäjärven kaupunki/liikuntapalvelut
marko.pehkonen@pyhajarvi.fi
044-445 7640. 

 

 

MAANANTAISIN

 

LASTEN LIIKUNTALEIKIT (7-8 -vuotiaille)  

Maanantaisin (31.8. alk.) klo 16.00-17.00                    Keskuskoulun liikuntasali (Tunturitie 1)           

Lasten liikuntaleikit ja pelit -ryhmien tunneilla vietät liikunnantäyteisen tunnin erilaisten leikkien, pelien ja lajitutustumisten parissa. Ohjelmassa myös tasapaino- ja koordinaatioharjoituksia, telineratoja ja kaikkea muuta mukavaa. Ohjaajana ryhmissä touhuilee Marko Pehkonen. ILMOITTAUTUMINEN ALKAA MA 24.8.2020 KLO 12.00.

 
LASTEN LIIKUNTALEIKIT (5-6 -vuotiaille)
 
Maanantaisin (31.8. alk.) klo 17.00-17.45                   Keskuskoulun liikuntasali (Tunturitie 1) 


Lasten liikuntaleikit ja pelit -ryhmien tunneilla vietät liikunnantäyteisen tunnin erilaisten leikkien, pelien ja lajitutustumisten parissa. Ohjelmassa myös tasapaino- ja koordinaatioharjoituksia, telineratoja ja kaikkea muuta mukavaa. Ohjaajana ryhmissä touhuilee Marko Pehkonen. ILMOITTAUTUMINEN ALKAA MA 24.8.2020 KLO 12.00.
 

CORE -keskivartalotreeni

Maanantaisin (31.8. alk.) klo 18.00-19.00                   Keskuskoulun liikuntasali (Tunturitie 1) 

Vahva keskivartalo on edellytys sille, että voit turvallisesti nostaa harjoittelun voluumia, ilman ikäviä yllätyksiä. Core on keskivartalopainotteinen lihaskuntotunti, jossa keskitymme kehomme tärkeimpään lihakseen, keskivartaloon. Vahva keskivartalo enneltaehkäisee loukkaantumisia ja parantaa toimintakykyämme. Liikkeet ovat valittavissa tunnilla oman kunnon mukaan, joten tätä ryhmää voi suositella aivan kaikille. Työsketelemme pääosin lattialla. Tunnin ohjaajana toimii Marko Pehkonen. ILMOITTAUTUMINEN ALKAA MA 24.8. KLO 12.00.


PRIMITIVE MOVEMENT -liikkuvuutta ja lihashuoltoa

Maanantaisin (31.8. alk.) klo 19.00-20.00                   Keskuskoulun liikuntasali (Tunturitie 1) 

Primitive movement palaa liikuntatarjontaan muutaman vuoden tauon jälkeen. Tunti sisältää lattialla tehtäviä liikkuvuusharjoituksia kehon jokaisessa luonnollisessa liikesuunnassa ojentaen, koukistaen, kiertäen, taivuttaen. Harjoitamme kehonhallintaa ja liikkuvuutta dynaamisin venytyksin. Kun jätämme pois vaikeimmat liikesarjat, jäljelle jää tehokas paketti liikkuvuutta ja lihashuoltoaILMOITTAUTUMINEN ALKAA MA 24.8. KLO 12.00.

 

TIISTAISIN (tiistain ryhmät toistaiseksi tauolla, uimahallipalon vuoksi)

 

TREENAA MARKON KANSSA -nuorten oma kuntosaliryhmä

Tiistaisin (1.9. alk.) klo 17.30-19.00                            Salmen koulu/uimahalli (Tunturitie 1-2) 

Kuntosali houkuttelee yhä usempia nuoria liikuntaharrastuksen pariin, mutta aika harva uskaltaa kysyä neuvoa, miten salilla olisi järkevä treenata, jotta halutut tavoitteet toteutuisivat. Jos tavoitteenasi on kasvattaa voimaa, muokata kehoa tai pelkästään kohottaa lihaskuntoa, näytän, miten se tehdään. Tämä treeniryhmä on suunnattu juuri sinulle, olitpa tyttö tai poika, jos opiskelet Salmen koulussa, Pyhäjärven lukiossa tai toisen asteen koulussa ja haluat vinkkejä turvalliseen ja tehokkaaseen treenaamiseen. ILMOITTAUTUMINEN ON KÄYNNISSÄ.

KAIKILLE AVOIN VESIJUMPPA

Tiistaisin (1.9. alk.) klo 19.30-20.15                            Uimahalli (Tunturitie 2) 

Kaikille avoin vesijumppa on tehokas jumppatunti vedessä eri välineitä hyödyntäen. Tunti alkaa altaalla klo 19.30. Mukaan pääset uintimaksun hinnalla (aikuiset 4 €, opiskelijat/eläkeläiset 2,5 €). Ohjaajina tunneilla toimivat Veera Pesonen, Kaisa Uusitalo ja Jyrki Eksymä.


KESKIVIIKKOISIN

 

WORKOUT -toiminnallinen harjoittelu

Keskiviikkoisin (2.9. alk.) klo 18.00 & 19.00              Keskuskoulun liikuntasali (Tunturitie 1)

Toiminnallinen harjoittelu tarkoittaa oman kehon treenaamista ja tehostamista erilaisin keinoin, harjoituksin ja apuvälinein. Ryhmäliikuntamuotona voidaan puhua tunnista, jonka sisältö kehon kokonaisvaltaisesti haastavissa harjoitteissa. Meillä on käytössä suuri kapasiteetti erilaisia voimailuvälineitä kuten lekat ja renkaat, voimaköydet, Voimasäkit, Trx-välineistö, Revvly pro, Voimakeilat, kahvakuulat ja paljon muuta. Lihaskunnon lisäksi tunti haastaa sinut erilaisiin tasapaino-, koordinaatio- ja motoriikkaharjoituksiin. Ohjaajana ryhmässä Marko Pehkonen. ILMOITTAUTUMINEN ALKAA MA 24.8. KLO 12.00.

 

TORSTAISIN

LIIKUNTARYHMÄ 65 +

Torstaisin (3.9. alk.) klo 16.00-17.00                           Keskuskoulun liikuntasali (Tunturitie 1)        

Liikuntaryhmä on suunnattu ikäihmisille, jotka ovat jo täyttäneet tai täyttävät vuoden aikana 65-vuotta. Syksyn ohjelmassa on tehokkaita lihaskuntojumppia ja venytystuokioita. Käytämme tunnilla kahvakuulaa. Kuulan saat käyttöösi paikan päältä. Tunti soveltuu kaikille kuntoon katsomatta. Ohjaajana ryhmässä toimii Marko Pehkonen. ILMOITTAUTUMINEN ALKAA MA 24.8. KLO 12.00.

 

TYÖIKÄISTEN KAHVAKUULA

Torstaisin (3.9. alk.) klo 19.00-20.00                           Keskuskoulun liikuntasali (Tunturitie 1)    

Työikäisten kahvakuula on suunnattu sinulle, joka haluat hoitaa kuntoasi monipuolisesti kahvakuulan avulla. Tähän ryhmään uskallat saapua, vaikka sinulla ei olisikaan aiempaa kuntoilutaustaa.Ohjaajana tunnilla on Marko Pehkonen. ILMOITTAUTUMINEN ALKAA MA 24.8. KLO 12.00.

 

PERJANTAISIN

 

TABATA HIIT -kehonpainoharjoittelu

Perjantaisin (4.9. alk.) klo 18.00-19.00                        Keskuskoulun liikuntasali (Tunturitie 1)   

Tabata Training on tehokas lihaskuntotunti kelloa vastaan. Ryhmässä treenaamme tabata-harjoittelun menetelmällä, jossa käymme sarjassa lävitse 8 liikettä, kutakin 20 sekunttia. Liikkeiden välillä palauttelemme 10 sekuntia. Tabatassa treenaus perustuu lyhyisiin, sykettä nostaviin työskentelyjaksoihin ja pieneen palautukseen. Treenissä kehitämme sekä lihaskuntoa että sydän- ja verenkiertoelimistön toimintaa. Tunnilla treenaamme motivoivan, teemoittain vaihtuvan musiikin johdattelemana. Ohjaajana tunnilla toimii Marko Pehkonen. ILMOITTAUTUMINEN ALKAA MA 24.8. KLO 12.00.


Toivottavasti löysit itsellesi sopivat tunnit. Lisätietoja ryhmistä voit kysyä numerosta 044-445 7640. Nähdään kentällä!