Olet täällä

Pyhäjärven liikuntapalvelujen ohjatut ryhmät

 

RYHMÄT TAUOLLA SYYSLOMAVIIKON (25.-31.10.2021)

 

PYHÄJÄRVEN LIIKUNTAPALVELUIDEN OHJAUSRYHMÄT (SYKSY 2021)

Pyhäjärven liikuntapalveluiden ryhmät on nyt julkaistu. Kaikissa ryhmissä on tyytyväisyystakuu eli voit käydä tutustumassa ryhmään yhden kerran veloituksetta. Vasta sen jälkeen teet päätöksen/suoritat kausimaksun. Ryhmiin pääset mukaan ostamalla kausilipun (40,00 €). Kausimaksulla pääset osallistumaan kaikkiin tarjoamiimme ohjausryhmiin. Alle 18-vuotiaat liikkuvat maksutta. Katso tuntikuvaukset alta ja ilmoittaudu mukaan 044-445 7640.
 
 

MAANANTAISIN

Kahvakuulatreeni

Maanantaisin (30.8. alk.) klo 17.00-18.00                    keskuskoulun liikuntasali (Tunturitie 1)           

Kahvakuulatreeni on suunnattu sinulle, joka haluat hoitaa kuntoasi monipuolisesti kahvakuulan avulla. Tunnin päätteeksi treenaamme aina keskivartalon tehostetusti. Tähän ryhmään uskallat saapua, vaikka sinulla ei olisikaan aiempaa kuntoilutaustaa. Mukaasi tarvitset oman jumppapatjan. Kuulan saat käyttöösi paikan päältä. Ohjaajana Marko Pehkonen.

 

TIISTAISIN 

Nuorten voimaharjoittelu

Tiistaisin (31.8. alk.) klo 16.00-17.00                           uimahalli (Tunturitie 2) 
 

Kuntosali houkuttelee yhä usempia nuoria liikuntaharrastuksen pariin, mutta aika harva uskaltaa kysyä neuvoa, miten salilla olisi järkevä treenata, jotta halutut tavoitteet toteutuisivat. Jos tavoitteenasi on kasvattaa voimaa, muokata kehoa tai pelkästään kohottaa lihaskuntoa, näytän, miten se tehdään. Tämä treeniryhmä on suunnattu juuri sinulle, iältäsi alle 20-vuotias nuori, joka haluaa aloittaa kuntosaliharjoittelun. Alakouluikäisiä emme valitettavasti valitse vielä ryhmään. Ohjaajana Marko Pehkonen.

Kuntosalicircuit

Tiistaisin (31.8. alk.) klo 17.15-18.15                          uimahalli (Tunturitie 2) 

Kuntosalicircuit on ohjattu kiertoharjoitus kuntosalilla, joka kehittää sekä aerobista kuntoa että lihaskestävyyttä. Tunnin aikana käydään tehokkaasti läpi kaikki lihasryhmät. Tunti soveltuu niin aloittelijoille kuin aktiiviliikkujille. Ohjaajana Marko Pehkonen.

 

KESKIVIIKKOISIN

WorkOut -toiminnallinen harjoittelu

Keskiviikkoisin (1.9. alk.) klo 18.00-19.00                 keskuskoulun liikuntasali (Tunturitie 1)

Toiminnallinen harjoittelu tarkoittaa oman kehon treenaamista ja tehostamista erilaisin keinoin, harjoituksin ja apuvälinein. Ryhmäliikuntamuotona voidaan puhua tunnista, jonka sisältö on kehon kokonaisvaltaisesti haastavissa harjoitteissa. Lihaskunnon lisäksi tunti haastaa sinut erilaisiin tasapaino-, koordinaatio- ja motoriikkaharjoituksiin. Ohjaajana Marko Pehkonen.

Kehonhuolto ja liikkuvuus

Keskiviikkoisin (1.9. alk.) klo 19.00-20.00                 keskuskoulun liikuntasali (Tunturitie 1)

Tunnilla yhdistyvät sekä dynaamiset venyttely- ja liikkuvuusharjoitukset että passiivinen venyttely. Käymme lävitse koko kehon sen jokaisessa luonnollisessa liikesuunnassa kiertäen, taivuttaen, koukistaen ja ojentaen. Työskentelemme tunnilla pääosin lattialla. Mukaan tarvitset oman jumppapatjan. Ohjaajana Marko Pehkonen.

 

TORSTAISIN

Liikuntaryhmä 65+

Torstaisin (2.9. alk.) klo 16.00-17.00                          keskuskoulun liikuntasali (Tunturitie 1)      

Liikuntaryhmä 65+ on ikäihmisten oma hyvänolon lihaskuntoharjoitus. Mukaan jumpalle ovat tervetulleita kaikki 65-vuotta täyttäneet kuntalaiset kuntoon katsomatta. Käytämme harjoittelussa kahvakuulaa. Mukaan tarvitset oman jumppapatjan. ILMOITTAUTUMINEN muista ryhmistä poiketen alkaa ma 23.8. klo 12.00. Ryhmään ilmoittaudutaan puhelimitse 044-445 7640. Ohjaajana Marko Pehkonen

Salibandykerho (3-6 lk.)

Torstaisin (2.9. alk.) klo 18.00-19.00                          Ikosen koulun liikuntasali    

Salibandykerho 3-6 luokan oppilaille alkaa jälleen. Kerhossa opetellaan lajitekniikkaa, tutustutaan salibandyn sääntöihin ja tietysti pelataan. Pakkaa mukaasi sisäkengät. Mikäli sinulla on oma maila ja suojalasit, voit napata myös ne mukaasi. Tarvittaessa saat välineet käyttöösi paikan päältä. Ohjaajana Jaakko Lehtimäki.

Harrastesalibandy

Torstaisin (2.9. alk.) klo 19.00-20.00                          keskuskoulun liikuntasali (Tunturitie 1)    

Harrastesalibandyryhmään ovat tervetulleita kaikki pallopelien ystävät yläkoululaisista ylöspäin. Vuorolle tarvitset omat sisäpelikengät ja mailan. Suosittelemme myös suojalasien käyttöä (tapaturman sattuessa emme vastaa silmävammoista. Tervetuloa mukaan pelailemaan.

PERJANTAISIN

Perhepelit

Perjantaisin (3.9. alk.) klo 17.00-18.00                      keskuskoulun liikuntasali (Tunturitie 1) 

Perhepelit on ratkiriemukas perheliikuntatuokio, jossa leikitään ja tutustutaan monipuolisesti eri pallopeleihin. Mukaan ovat tervetulleita esk-3 luokkalaiset lapset yhdessä huoltajan/huoltajien kanssa. Ohjaajana Marko Pehkonen.

 

Liikuntaterveisin
Marko Pehkonen
vastaava vapaa-ajanohjaaja
Pyhäjärven liikuntapalvelut
marko.pehkonen@pyhajarvi.fi / 044-445 7640.