Olet täällä

Pyhäjärven liikuntapalvelujen ohjatut ryhmät

MUUTOKSIA VIIKON 21 liikuntaryhmissä: Kahvakuulatreeni peruuntuu ma 23.5. salivarauksen vuoksi. Helatorstaina ei ohjattua toimintaa.

PYHÄJÄRVEN LIIKUNTAPALVELUIDEN OHJAUSTARJONTA

Liikuntapalveluiden kevään ohjausryhmät ovat käynnissä. Katso tuntikuvaukset alapuolelta ja ilmoittaudu mukaan 044-445 7640/Marko. Ryhmiin pääset mukaan ostamalla uimahallista loppukauden alelipun hintaan 20,00. Kausimaksu oikeuttaa osallistumaan kaikkiin kevään ja kesän ohjausryhmiin. Ikäihmiset liikkuvat ryhmissämme liikuntapassilla, alle 18-vuotiaat maksutta. Kesätauko alkaa to 23.6. Heinäkuussa ei ohjattua toimintaa.

MAANANTAISIN

Kahvakuulatreeni klo 17.00 keskuskoulun liikuntasalissa.

Kahvakuulatreeni on suunnattu sinulle, joka haluat hoitaa kuntoasi monipuolisesti kahvakuulan avulla. Tunnin päätteeksi treenaamme aina keskivartalon tehostetusti. Tähän ryhmään uskallat saapua, vaikka sinulla ei olisikaan aiempaa kuntoilutaustaa. Mukaasi tarvitset oman jumppapatjan. Kuulan saat käyttöösi paikan päältä. Ohjaajana Marko Pehkonen.

TIISTAISIN 

Nuorten voimaharjoittelu klo 16.00 uimahallin kuntosalilla.

Kuntosali houkuttelee yhä usempia nuoria liikuntaharrastuksen pariin, mutta aika harva uskaltaa kysyä neuvoa, miten salilla olisi järkevä treenata, jotta halutut tavoitteet toteutuisivat. Jos tavoitteenasi on kasvattaa voimaa, muokata kehoa tai pelkästään kohottaa lihaskuntoa, näytän, miten se tehdään. Tämä treeniryhmä on suunnattu juuri sinulle, iältäsi alle 20-vuotias nuori, joka haluaa aloittaa kuntosaliharjoittelun. Alakouluikäisiä emme valitettavasti valitse vielä ryhmään. Ohjaajana Marko Pehkonen.

Kuntosalicircuit klo 17.00 uimahallin kuntosalilla.

Kuntosalicircuit on ohjattu kiertoharjoitus kuntosalilla, joka kehittää sekä aerobista kuntoa että lihaskestävyyttä. Tunnin aikana käydään tehokkaasti läpi kaikki lihasryhmät. Tunti soveltuu niin aloittelijoille kuin aktiiviliikkujille. Ohjaajana Marko Pehkonen.

Vesitreeni klo 19.30 uimahallilla.

Vesitreeni on mukavaa, tehokasta, helppoa ja kokonaisvaltaista harjoitteluja vedessä välineillä ja ilman. Vesitreeni sopii kaiken ikäisille vesiliikunnan ystäville. Tunti alkaa altaalla klo 19.30. Kevään viimeinen vesijumppa ti 24.5. Ohjaajana Veera Pesonen & Marko Pehkonen.

KESKIVIIKKOISIN

WorkOut -toiminnallinen harjoittelu klo 18.00 keskuskoulun liikuntasalissa.

Toiminnallinen harjoittelu tarkoittaa oman kehon treenaamista ja tehostamista erilaisin keinoin, harjoituksin ja apuvälinein. Ryhmäliikuntamuotona voidaan puhua tunnista, jonka sisältö on kehon kokonaisvaltaisesti haastavissa harjoitteissa. Lihaskunnon lisäksi tunti haastaa sinut erilaisiin tasapaino-, koordinaatio- ja motoriikkaharjoituksiin. Ohjaajana Marko Pehkonen.

Kehonhuolto ja liikkuvuus klo 19.00 keskuskoulun liikuntasalissa.

Tunnilla yhdistyvät sekä dynaamiset venyttely- ja liikkuvuusharjoitukset että passiivinen venyttely. Käymme lävitse koko kehon sen jokaisessa luonnollisessa liikesuunnassa kiertäen, taivuttaen, koukistaen ja ojentaen. Työskentelemme tunnilla pääosin lattialla. Mukaan tarvitset oman jumppapatjan. Ohjaajana Marko Pehkonen.

TORSTAISIN

Liikuntaryhmä 60+ klo 16.00 keskuskoulun liikuntasalissa.   

Liikuntaryhmä 60+ on ikäihmisten oma hyvänolon lihaskuntoharjoitus. Mukaan jumpalle ovat tervetulleita kaikki 60-vuotta täyttäneet kuntalaiset kuntoon katsomatta. Käytämme harjoittelussa kahvakuulaa. Mukaan tarvitset oman jumppapatjan. Ohjaajana Marko Pehkonen.

Salibandykerho 3-6 luokkalaisille klo 17.30 Ikosen koulun liikuntasalissa.

Salibandykerho 3-6 luokan oppilaille alkaa jälleen. Kerhossa opetellaan lajitekniikkaa, tutustutaan salibandyn sääntöihin ja tietysti pelataan. Pakkaa mukaasi sisäkengät. Mikäli sinulla on oma maila ja suojalasit, voit napata myös ne mukaasi. Tarvittaessa saat välineet käyttöösi paikan päältä. Kevään viimeinen pelikerta to 26.5. Ohjaajana Jaakko Lehtimäki.

Harrastesalibandy klo 19.00 keskuskoulun liikuntasalissa.

Harrastesalibandy on nuorille ja aikuisille suunnattu avoin peliryhmä. Mukaan vuorolle tarvitset oman mailan, sisäpelikengät ja suojalasit (Pyhäjärven kaupunki ei vastaa silmävammoista, mikäli pelaaja ei käytä suojalaseja). Luvassa on sähäkkä pelitunti salibandyn merkeissä. Ohjaajana Juha Jämsä.

PERJANTAISIN

Perheliikunta(25.2. alkaen) klo 17.00 keskuskoulun liikuntasalissa.

Perheliikunta on ratkiriemukas perheliikuntatuokio, jossa leikitään ja tutustutaan monipuolisesti eri pallopeleihin. Mukaan ovat tervetulleita esk-3 luokkalaiset lapset yhdessä huoltajan/huoltajien kanssa. Ohjaajana Marko Pehkonen.

 

Liikuntaterveisin
Marko Pehkonen
vastaava vapaa-ajanohjaaja
Pyhäjärven liikuntapalvelut
marko.pehkonen@pyhajarvi.fi / 044-445 7640.