Taidepolun avajaiset

Alkaa
Päättyy
Tapahtumapaikka
Korhosenniemi, Korhosenniementie 45
Tapahtuman järjestäjä
Pyhäjärven seurakunta, Pyhäjärven kotoutumispalvelut ja Pyhäjärven kulttuuripalvelut
Järjestäjän yhteystiedot
Kulttuurituottaja
Puh: 044-445 7606

Korhosenniemen Taidepolun avajaiset klo 17-20

TUNTEELLINEN SIILI

Runokonsertti lapsille ja perheille. Konsertissa runoilevat ja musisoivat yhteistyössä oululaiset lastenmuusikot Markus Lampela ja Kyösti Salmijärvi valtionpalkitusta Soiva Siili -yhtyeestä, sekä Hiski Pajuniemi Pentti Punkin Syntymäpäivistä ja Laulukudelmista.
Esityksen sisältö on tunnekasvatusta runomuodoissa sanoin ja sävelin. Konsertissa kuullaan lauluja muusikoiden omista tuotannoista, kaikille tuttujen ja ehkä uusienkin runojen rytmittämänä. Konsertissa koetaan tunteiden laaja skaala yhdessä yleisön kanssa. Keskiössä on turvallinen vuorovaikutus ja lempeä läsnäolo. Konsertti on rakennettu myös se aivan pienin yleisö huomioiden, mutta toimii toki koko perheelle.
Konserttia on vastikään "kunnastettu"  vuonna 2024 vietettävää Kirsi Kunnas 100 -juhlavuotta varten. Konsertissa kuullaan nyt siis useita Kunnaksen runoja, sekä pari hänen teksteihin tehtyä lauluakin.

Avajaisissa tutustutaan pyhäjärvisten tekemiin runoihin ja niistä syntyneisiin ympäristötaideteoksiin Korhosenniemen luontopolun varrella. 
Paikalla on myös vuoden ITE-taiteilija Romurinsessa Marjut Kauppisen kaikille avoin taidepaja, jossa toteutetaan yhdessä yksi Taidereitille teos.

Tarjoilua. 
Tervetuloa !

Toiminta on osa Yhdenvertainen Oulu2026 -hanketta. Hanke tukee kuntien ja kolmannen sektorin kulttuuritoimijoita toteuttamaan kulttuuripalveluja yhdenvertaisesti sekä vähemmistöryhmiä osallistumaan vahvemmin suunnitteluun ja toteutukseen.

oulu2026.eu/yhdenvertainenoulu2026/