Lasten kesäuimakoulut

Hei, meillä polskitaan taas!

Meillä on ilo toivottaa sinut tervetulleeksi kesän uimakouluryhmiin (3.-14.6.2024). Ryhmät kokoontuvat maanantaista perjantaihin. Suuren suosion vuoksi etusijalla ovat paikkakuntamme omat lapset, mutta mahdollisiin vapaisiin paikkoihin otetaan tietysti myös lapsia naapurikunnista. Ryhmiin ilmoittaudutaan lapsen taitotason mukaan. Katso siis ryhmäkuvaukset alapuolelta ja ilmoittaudu mukaan maanantaina 13.5.2024 klo 8.00 alkaen. Annamme tarvittaessa lisätietoja uimakouluryhmiin liittyen, puh. 044-445 7713, uimahalliatpyhajarvi.fi. Nähdään altaalla! 

Ilmoittaudu uimakouluryhmiin TÄSTÄ

Uimakouluryhmät (3.-7.6.2024)

Klo 10.00 Vesivesselit (4 -vuotiaat) ”Osaan liikkua vedessä ilman tukea”

Vesivesseleiden ryhmä on suunnattu kaikille 4-vuotiaille lapsille, jotka uskaltavat liikkua itsenäisesti altaassa, mutta eivät kasta vielä kasvojaan vedessä. Harjoittelemme uinnin alkeita, kuten veteen totuttelua, kastautumista, liukua ja puhalluksia/sukelluksia. Opetusaltaana on lasten allas.

Klo 11.00 Vesiveijarit (4 -vuotiaat) ”Osaan jo sukeltaa”

Vesiveijareiden ryhmä on suunnattu kaikille 4-vuotiaille lapsille, jotka osaavat jo sukeltaa pinnan alle. Harjoittelemme uinnin alkeita, kuten liukua, potkuja, alkeisuinteja ja hyppyjä. Opetusaltaana on lasten allas.

Klo 9.00 & 12.00 Haikalat (7-9 -vuotiaat) ”Osaan uida 5-10 metriä alkeisuintityylillä”

Haikalojen ryhmä on suunnattu kaikille 7-9-vuotiaille lapsille, joilla on jo alkeisuimataito. Uimakoulussa kertaamme alkeisuinnit ja tutustumme uusiin uintitekniikoihin, kuten krooliuintiin ja selkäkrooliin. Opetusaltaana on lasten allas ja kuntoallas.

 

Uimakouluryhmät (10.-14.6.2024)

Klo 9.00 & 11.00 Kultakalat (5-6 -vuotiaat) ”En uskalla vielä sukeltaa”

Kultakalojen ryhmä on suunnattu kaikille 5-6 -vuotiaille lapsille, jotka eivät uskalla vielä sukeltaa. Harjoittelemme uinnin alkeita, kuten veteen totuttelua, kastautumista, liukua ja puhalluksia/sukelluksia. Opetusaltaana on lasten allas.

Klo 10.00 & 12.00 Mustekalat (5-6 -vuotiaat) ”Osaan liukua ja sukeltaa pinnan alle”

Mustekalojen ryhmä on suunnattu kaikille 5-6-vuotiaille lapsille, jotka uskaltavat jo sukeltaa. Uimakoulussa kertaamme aikaisemmin opittuja taitoja, kuten sukelluksia, liukua ja potkua. Tämän lisäksi aloitamme alkeisuintien (myyräuinti, alkeisselkäuinti) harjoittelun. Opetusaltaana on lasten allas.

Klo 11.00 Delfiinit (7-9 -vuotiaat) ”Osaan uida 25 metriä kuntoaltaassa”

Delfiinien ryhmä on suunnattu kaikille 7-9-vuotiaille lapsille, joilla on syvänpään lupa. Jatkoryhmässä kertaamme alkeisuintitekniikat ja tutustumme uusiin tekniikoihin, kuten krooliuinti, selkäkrooli ja rintauinti. Harjoittelemme viikon aikana myös vesipelastustaitoja.

Klo 12.00 Uinnin taitoryhmä ”Olen melkoinen vesipeto”

Uinnin taitoryhmässä uimari suoriutuu sujuvasti 50 metrin uintiosuudesta. Viikon aikana tavoitteenamme on viimeistellä uintitekniikoita sekä perehtyä vesipelastukseen.