Nuorten työpaja Polku

Pajatoiminta on suunnattu alle 29-vuotiaille nuorille, joilla on haasteita opiskelun, arjenhallinnan tai työnhaun kanssa.

Toiminnan avulla pyrimme edistämään nuorten koulutukseen pääsyä ja työllistymistä. Nuorten työpajalla pääsee tutustumaan erilaisiin tehtäviin ja toimintaympäristöihin. Pajalla voit saada tukea työn tai opiskelupaikan haussa sekä tehdä opintokäyntejä työpaikoille tai oppilaitoksiin. Voit myös harjoitella työpaikkahakemuksen laatimista sekä yhdessä työpajan ohjaajien kanssa suunnitella tulevaisuuttasi.

Pajalle on mahdollista tulla myös työkokeiluun. Työkokeilun tavoitteena on edistää valmentautujan työelämävalmiuksia sekä kehittää osaamista. Valmentautuja saa tarvitsemaansa tukea arjenhallintaansa. Työkokeilun toteutus on yksilöllinen. 

Pajalla tavataan uusia ihmisiä ja opitaan uusia taitoja. Pajan toimintaan kuuluu myös tutustumisia, retkiä ja liikuntaa erillisen ohjelman mukaisesti. 

Nuorten työpaja Polku sijaitsee osoitteessa Laitisentie 6, 86800 Pyhäsalmi. Samassa kiinteistössä toimii myös Pohteen kuntouttava työtoiminta

 

Työpajaohjaaja 
Hanna Kauranen 
040-1808 581

Työllisyyskoordinaattori 
Marita Rytkönen
044–4457 651