Olet täällä

Yritysideakilpailu

Yritysideakilpailu logo

Pyhäjärven Yritysideakilpailun 2020 ideoiden lähettämisaika päättyi 31.7.2020. Saimme 84 hienoa yritysideaa, joista kilpailuraati valitsi eri kategorioiden voittajat seuraavasti:

Kategorian "Tälle pyhäjärviselle palvelulle tai tuotteelle olisi Suomessa ja maailmalla tarvetta" voittaja on Gennady Trifonov idealla "Räätälöity monitoiminen peräkärry ja kattoteline". 

Raadin perustelut innovatiiviselle idealle: "Kyseessä on konkreettinen tuote, joka muuttaa standardiperäkärryn monipuoliseksi kuljetusalustaksi. Tuotteen muuntokykyisyys laajentaa potentiaalisia asiakasryhmiä huomattavasti. Tuotteen kohderyhmät ja sen edut on kuvattu ideassa selkeästi".

Kategorian "Tätä paikallista palvelua tarvitaan / näitä tuotteita ostaisin paikkakunnalta" voittaja on anonyymi idean esittäjä idealla "huoltopalvelubussi"

Raadin perustelu kuuluu: "huoltopalvelubussi olisi liikkuva pienkoneiden ja kiinteistötekniikan huoltopalvelu, jonka operaattoriyritys operoisi myös perinteistä pienkonehuoltoa. Ideassa tärkeää on huomata monipuolisen pienkoneiden huolto- ja myyntityön yhdistämisen välttämättömyys niin perinteisen kivijalkaliikkeen, kuin kotiin tuotavien palveluidenkin kohdalla. Työ- ja rakennuskoneiden vuokraustoiminta on tuotu ideassa myös esille".

Onnittelut kilpailun voittajille!