Olet täällä

Vesiliikuntaryhmät

Tervetuloa mukaan syksyn vesiliikuntaryhmiin

Liikuntapalveluiden vesiliikunnan ohjausryhmät käynnistyvät Pyhäjärven uimahallilla lauantaina 10.9. Katso tuntikuvaukset sekä hinnastot alapuolelta ja ilmoittaudu mukaan. Uimakoulujen suosiosta johtuen kultakalojen ja mustekalojen ryhmät ovat suunnattu ensisijaisesti pyhäjärvisille lapsille. Ilmoittautuminen ryhmiin avautuu alapuolelta linkistä maanantaina 22.8. klo 8.00. Huom. ilmoittautumislomakkeella voi ilmoittaa ryhmään ainoastaan yhden osallistujan kerrallaan. Lisätietoja tarvittaessa 044-445 7640/Marko.

Vesiliikunnan ryhmiin pääset ilmoittautumaan TÄSTÄ.


Vauvauinti klo 8.30-9.00

Vauvauinti on vauvojen ja vanhempien yhteinen leikkihetki lämmitetyssä vedessä. Ihanteellisin vauvauinnin aloittamisikä on vähintään kolme kuukautta. Lapsen tulee painaa vähintään 5 kg, jotta hän pysyy lämpimänä +32 asteisessa vedessä. Ohjaajana Jyrki Eksymä. Hinta: 10,00 €/krt

Perheuinti klo 9.00-9.45

Perheuinti on perheen yhteinen leikkihetki koulutetun ohjaajan turvallisessa ohjauksessa. Perheuintitunnille voi ilmoittautua max. 2 aikuista ja 2 lasta/perhe tai vaihtoehtoisesti 1 aikuinen ja 3 lasta/perhe. Ryhmän yläikäraja on 7-vuotta. Ohjaajana Jyrki Eksymä. Hinta: 12,00 €/perhe.

Kultakalat 5-6 -vuotiaat klo 10.15-11.00

Kultakalojen ryhmä on suunnattu kaikille 5-6 -vuotiaille lapsille, jotka eivät uskalla vielä sukeltaa. Harjoittelemme uinnin alkeita, kuten veteen totuttelua, kastautumista, liukua ja puhalluksia/sukelluksia. Ohjaajana Jyrki Eksymä. Hinta: maksuton.

Mustekalat 5-6 -vuotiaat klo 11.15-12.00

Mustekalojen ryhmä on suunnattu kaikille 5-6-vuotiaille lapsille, jotka uskaltavat jo sukeltaa. Uimakoulussa kertaamme aikaisemmin opittuja taitoja, kuten sukelluksia, liukua ja potkua. Tämän lisäksi aloitamme alkeisuintien (myyräuinti, alkeisselkäuinti) harjoittelun. Ohjaajana Jyrki Eksymä. Hinta: maksuton.